رستوران ها عامل اصلی انتقال کرونا هستند ، باید ظرفیت حداکثر50 درصدی ادارات رعایت گردد

به گزارش مجله سفرنامه دبی، استاندار تهران گفت: رستوران ها عامل اصلی انتقال بیماری کرونا هستند پس بنابراین باید در فعالیت این اصناف نظارت گردد.

رستوران ها عامل اصلی انتقال کرونا هستند ، باید ظرفیت حداکثر50 درصدی ادارات رعایت گردد

به گزارش خبرنگاران، انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران گفت: تمام اصناف و ادارات موظف هستند که به دستور ستاد مقابله با کرونا توجه نموده و پروتکل ها و ظرفیت حداکثر 50درصدی را رعایت نمایند.

وی اضافه کرد: رستوران ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید نظارت گردد و همه موارد باید رعایت گردد.

بندپی در ادامه گفت: هرکلاس و هر جمع بیشتر از15 نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در خصوص این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیر منطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان می دهد.

منبع: خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 3 مرداد 1400 بروزرسانی: 3 مرداد 1400 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 1907

به "رستوران ها عامل اصلی انتقال کرونا هستند ، باید ظرفیت حداکثر50 درصدی ادارات رعایت گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رستوران ها عامل اصلی انتقال کرونا هستند ، باید ظرفیت حداکثر50 درصدی ادارات رعایت گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید