تولیدبیش از 205 هزار تن گندم در استان اصفهان
به گزارش مجله سفرنامه دبی، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از فراوری بیش از 205 هزار تن گندم و بیش از 1600 تن جو در استان اصفهان اطلاع داد.
پیمان فیروزنیا با بیان اینکه تا امروز اندازه فراوری گندم آبی استان بیش از 192 هزار و 729 تن و اندازه فراوری گندم دیم استان بیش از 13 هزار و 191 تن بوده است، گفت: در مجموع بیش از 205 هزار تن گندم آبی و دیم در استان فراوری شده است.
او ادامه داد: بیش از 80 هزار تن خرید تضمینی و توافقی انجام شد و عملکرد کشاورزان استان با توجه به محدودیت های موجود مناسب است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: بیش از 195 هزار تن جو آبی و 1500 تن جو دیم در استان فراوری شده که سطح برداشت جو آبی 50 هزار هکتار و سطح برداشت جو دیم بیش از 3700 هکتار است.
او اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در راستای تامین امنیت غذایی، با تمام توان فعالیت می نماید و در زمینه فراوری گندم و جو نیز کوشش می گردد با وجود محدودیت های مختلف، عملکرد خوبی به ثبت برسد.
به گفته فیروزنیا، بذر و کود یارانه دار برای کشت گندم و جو در سال زراعی جاری فراهم شده و در اختیار کشاورزان قرار داده می گردد.
خبرنگاران اصفهان اصفهان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان