تولیدبیش از 205 هزار تن گندم در استان اصفهان

به گزارش مجله سفرنامه دبی، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از فراوری بیش از 205 هزار تن گندم و بیش از 1600 تن جو در استان اصفهان اطلاع داد.

تولیدبیش از 205 هزار تن گندم در استان اصفهان

پیمان فیروزنیا با بیان اینکه تا امروز اندازه فراوری گندم آبی استان بیش از 192 هزار و 729 تن و اندازه فراوری گندم دیم استان بیش از 13 هزار و 191 تن بوده است، گفت: در مجموع بیش از 205 هزار تن گندم آبی و دیم در استان فراوری شده است.

او ادامه داد: بیش از 80 هزار تن خرید تضمینی و توافقی انجام شد و عملکرد کشاورزان استان با توجه به محدودیت های موجود مناسب است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: بیش از 195 هزار تن جو آبی و 1500 تن جو دیم در استان فراوری شده که سطح برداشت جو آبی 50 هزار هکتار و سطح برداشت جو دیم بیش از 3700 هکتار است.

او اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در راستای تامین امنیت غذایی، با تمام توان فعالیت می نماید و در زمینه فراوری گندم و جو نیز کوشش می گردد با وجود محدودیت های مختلف، عملکرد خوبی به ثبت برسد.

به گفته فیروزنیا، بذر و کود یارانه دار برای کشت گندم و جو در سال زراعی جاری فراهم شده و در اختیار کشاورزان قرار داده می گردد.

خبرنگاران اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 16 مهر 1401 بروزرسانی: 16 مهر 1401 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 2327

به "تولیدبیش از 205 هزار تن گندم در استان اصفهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تولیدبیش از 205 هزار تن گندم در استان اصفهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید