خواص درمانی گوجه سبز
به گزارش مجله سفرنامه دبی، درخت گوجه سبز در نواحی معتدل رشد مناسبی دارد و آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه ای و ظاهر نامطلوب میوه گوجه سبز می گردد. این میوه پرطرفدار و خوشمزه به صورت تازه و پخته در تهیه انواع خورش و آش مورد مصرف قرار می گیرد.

خواص درمانی گوجه سبز
درخت گوجه سبز در نواحی معتدل رشد مناسبی دارد و آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه ای و ظاهر نامطلوب میوه گوجه سبز می گردد. این میوه پرطرفدار و خوشمزه به صورت تازه و پخته در تهیه انواع خورش و آش مورد مصرف قرار می گیرد.
گوجه سبز دارای مواد مغذی زیادی است که از جمله کربوهیدرات، چربی، فیبر، پروتیین و ویتامین آ و ب، آهن، کلسیم، فسفر و پتاسیم را می توان نام برد.
گوجه سبز هم مانند سایر میوه ها دارای خواص زیادی می باشد که در این مطلب به بعضی از این موارد اشاره می گردد؛
- گوجه سبز به دهان طعم خوبی می بخشد؛
- گوجه سبز در کاهش فشار خون مؤثر است؛
- این میوه دارای خاصیت مسهلی است؛
- در تنظیم چربی خون و هم تنظیم عملکرد معدی- روده ای نقش دارد؛
- در جلوگیری از ابتلا به بیماری های مختلف و سرطان مؤثر است؛
- مصرف گوجه سبز به افراد مبتلا به نقرس توصیه شده است؛
- گوجه سبز خاصیت ضد قارچی و باکتریایی دارد؛- مصرف گوجه سبز موجب تعادل اسید و باز در جریان خون می گردد.
- برای برطرف شب کوری مفید است؛
- با مصرف گوجه سبز می توان به درمان رماتیسم یاری کرد؛
- در برطرف تصلب شرایین تأثیر زیادی دارد؛
- این میوه در برطرف کم خونی بی تأثیر نیست؛
- مصرف گوجه سبز خشک به آرامش اعصاب یاری می نماید؛
- گوجه سبز سرد است. به همین علت توصیه شده کمی نعناع خشک روی آن پاشیده و میل کنید؛
- هم چنین جوشانده برگ درخت گوجه سبز در برطرف انگل های معده مؤثر است.
توجه
- از خوردن گوجه سبز نشسته، مخصوصا از دست فروش ها خودداری کنید.
- هسته گوجه سبز نفاخ است و برای معده مضر می باشد.
- در مصرف گوجه سبز زیاده روی نکنید؛ چون ممکن است دچار دل درد و اسهال شوید.
- از گوجه سبز می توان در تهیه انواع خورش، آش، آبگوشت، کمپوت و ترشی استفاده نمود.
- هر 100 گرم گوجه سبز حاوی 30 کیلوکالری انرژی است.
منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 84
/ج
منبع: راسخون