طرز تهیه شاورمای مرغ غذای اصیل عربی به 2 روش

به گزارش مجله سفرنامه دبی، شاورمای مرغ از نان پیتا، مرغ مزه دار شده و سس مخصوص تهیه می گردد. این غذا به شکل لقمه تهیه شده و برای بهتر شدن طعم آن از جعفری خرد شده، گوجه فرنگی و خیارشور استفاده می گردد.

طرز تهیه شاورمای مرغ غذای اصیل عربی به 2 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - شاورما معمولا با گوشت قرمز تهیه می گردد، اما می توان این غذا را با گوشت سفید نیز تهیه کرد. به دلایل پزشکی، همه قادر به میل کردن گوشت قرمز نیستند، ولی نمی توان از این غذای لذیذ عربی گذشت، در اینصورت کافیست شاورمای مرغ را بپزید. در ابتدا طرز تهیه این غذا را به دو روش توضیح می دهیم و سپس طرز تهیه سس آن معرفی خواهد شد.

طرز تهیه شاورمای مرغ به روش اول

به منظور تهیه این غذا برای چهار الی شش عدد شاورما به حدود چهار الی پنج ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج است.

مواد لازم
سینه مرغ450 گرم
سیر4 حبه متوسط
ماستیک الی یک و نیم قاشق غاخوری
پیازیک عدد
پودر زنجبیلیک چهارم قاشق چایخوری
پودر زیرهیک چهارم قاشق چایخوری
لیموترشیک عدد کوچک
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سرکه سفیدنصف قاشق غذاخوری
نان پیتا4 الی 6 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و روغنبه میزان لازم

نکته: به جای چهار حبه سیر از یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر نیز می توان استفاده کرد.

دستور طبخ

  • پوست فیله مرغ را بگیرید و آن را به صورت خلالی خرد کنید. اگر فیله ضخیم بود، آن را از ارتفاع به دو قسمت برش بزنید.
  • ماست، آب لیموترش، سرکه، روغن زیتون، پیاز خلال شده یا پودر پیاز و تمام ادویه ها را با یکدیگر مخلوط کنید.

  • تکه های مرغ را به سس آغشته نموده و در ظرفی قرار دهید. درب ظرف را بپوشانید و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ کاملا مزه دار گردد.

  • سس اضافی مرغ ها را بگیرید و خلال های پیاز را از آنها جدا کنید.
  • در یک ماهیتابه مقداری روغن و پس از داغ شدن آن، تکه های مرغ را سرخ کنید. در این مرحله حرارت باید ملایم باشد تا تکه های مرغ کاملا مغز پخت شوند.

  • مقداری از سس را روی هر یک از نان های پیتا پخش کنید.
  • مقداری از شاورما را روی نان قرار داده و لقمه کنید.
  • یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا گرم گردد. اکنون لقمه ها را بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا حالت تست پیدا کند.

  • شاورما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

چند نکته مهم

  • بیش از مقدار ذکر شده از ماست استفاده نکنید، زیرا مرغ ها هنگام سرخ شدن، می سوزند.

  • فیله را در راستای بافت مرغ برش بزنید تا هنگام سرخ شدن وا نرود.
  • در صورت تمایل از پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و … می تواند هنگام لقمه کردن شاورمای مرغ بهره ببرید تا لقمه ها خوشمزه تر شوند.

طرز تهیه شاورمای مرغ به روش دوم

در روش قبل به حدود سه الی چهار ساعت زمان برای مزه دار کردن شاورما احتیاج است، اما همواره این میزان وقت را در اختیار نداریم. در این صورت روش دوم بهتر است، زیرا برای تهیه آن به حدود یک الی یک و نیم ساعت زمان احتیاج دارید.

مواد لازم
سینه مرغ450 گرم
پیاز3 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
سیر4 الی 5 حبه متوسط
آب مرغیک لیوان
سس شاورما، نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

دستور طبخ

  • مرغ را به نحوی که ذکر شد، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
  • پیازها را خلالی یا نگینی خرد کنید.
  • در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و آغاز به تفت دادن، پیاز و مرغ کنید تا پیاز سرخ گردد.
  • سپس ادویه ها را به آن اضافه کنید.

  • آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد و آب آن تبخیر گردد.
  • روی هر یک از نان های پیتا مقداری سس اضافه کنید.

  • سپس مقداری از مخلوط مرغ و پیاز را روی آن قرار دهید.
  • برای طعم دادن به ساندویچ می توانید از گوجه فرنگی، خیارشور، جعفری خرد شده، کاهو و هر چاشنی دیگری که تمایل دارید بهره ببرید.

  • نان را لقمه کنید و همانند قبل کمی در ماهیتابه بدون روغن حرارت دهید.

نکته: گاهی گفته می گردد که ابتدا پیاز داغ درست کنید و سپس پیاز را با مرغ تفت دهید، اما در این شرایط بوی نامطبوع مرغ از بین نخواهد رفت. هنگامی که پیاز خام همراه با مرغ تفت داده گردد، آب پیاز بوی بد مرغ را از بین می برد.

طرز تهیه سس شاورمای مرغ

به منظور تهیه این سس به پنج دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
ماست چکیدهیک لیوان
پودر سیر2 قاشق غذاخوری
ارده4 قاشق غذاخوری
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

نکته: به جای پودر سیر از سیر رنده شده نیز می توان استفاده کرد.

دستور تهیه

  • ، ارده و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • سپس نمک، فلفل و پودر سیر را به سس بیفزایید.

همانطور که مطالعه کردید، شاورمای مرغ به صورت لقمه سرو می گردد، از این رو گزینه مناسبی برای پیکنیک و تغذیه در سفر است. به لطف ادویه هایی که در طبخ این غذا استفاده می گردد، شاورما عطر و طعم مطبوعی دارد و همه را به اشتها می آورد. آیا روش دیگری برای تهیه این غذا می شناسید؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه در قسمت ارسال نظر با ما و سایر مخاطبان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 12 تیر 1400 بروزرسانی: 12 تیر 1400 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 1866

به "طرز تهیه شاورمای مرغ غذای اصیل عربی به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شاورمای مرغ غذای اصیل عربی به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید