تور ترکیه: مفهوم لوکانتا و رستوران در ترکیه

به گزارش مجله سفرنامه دبی، در ترکیه کجا غذا بخوریم؟

ترکیه یکی از کشورهایی است که در سفر به آن باید توجه ویژه ای به خوراکی ها و غذاها داشته باشید و با دقت طعم و مزه ها را بچشید تا چیزی را از قلم نیندازید، زیرا خوراکی های این کشور آنقدر خوشمزه است که مزه ها تا همواره در خاطرتان باقی بماند و حاضر باشید به خاطر تجربه دوباره این غذاها به ترکیه بازگردید. در این یادداشت دو نوع از جاهایی که در ترکیه می توانید غذا بخورید را معرفی می کنیم. البته باید یادمان باشد که به جز این دو گزینه که در ادامه معرفی می کنیم، کبابچی ها و پیدچی ها هم هستند که می توانید یک وعده غذایی تان را در آنها صرف کنید. با خبرنگاران همراه باشید:

تور ترکیه: مفهوم لوکانتا و رستوران در ترکیه

بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.

لوکانتا (Lokanta)

این مکان ها در حقیقت رستوران های اولیه و پایه ای ترکیه هستند که فضاهایی کاملا خانگی و گرم دارند. غذاهای عرضه شده در این مکان ها معمولا غذاهای حاضری هستند که در ظرف هایی قرار داده شده و بر روی خاکستر گرم یا در یک ظرف بر روی حرارت بسیار اندک قرار داده شده اند. حتی اگر یک منو وجود داشته باشد (که معمولا از منو در این مکان ها خبری نیست) باز هم شما باید بلند شده و هر چیزی که خوشتان می آید را سفارش بدهید. نیازی نیست که از همان اول بشقاب خود را پر کنید و بهتر است یک یا دو غذای مختلف را انتخاب نموده و در صورت این که از آن خوشتان آمد، گزینه های بیشتری را سفارش بدهید. یک وعده معمولی در این مکان ها شامل سوپ، غذایی از جنس بادمجان، یک خورش نخود و شاید اندازهی لوبیا و گوشت باشد. در پی وعده های غذایی که از سبزیجات فصلی تهیه می شوند بگردید زیرا به همراه ماست و سیر بسیار لذیذ خواهند بود. همواره برنج های عادی یا پلوهای ترکیه ای و یا هر دو مورد در لوکانتاها موجود هستند. اگر بخواهید می توانید فلفل تند، لیمو و پیاز تازه را نیز در کنار غذاهای گرم خود طلب کنید (این موارد موجب می شوند تا زمان آماده شدن غذای بعدی، بتوانید بشقاب خود را پر نگاه دارید.) می توانید روی خوردن دسر در لوکانتا حساب بازکنید و معمولا رسم بر این است که افراد در پی کادایف (kadayıf یا همان دسرهای خمیری مخصوص ترکیه) و پودینگ برنج بروید. مرکز کسب وکار یک لوکانتای شهری، طبقه کارگر و مردم و مشتریان بازار هستند که در پی خوردن ناهار هستند. در بزرگراه ها نیز می توانید در پی دینلنمیره (dinlenme yeri به معنای استراحت گاه جاده ای) بگردید که به صورت 24 ساعته باز هستند و در بسیاری از مواقع غذاهای آماده بسیار لذیذی را ارائه می نمایند.

رستوران

خط تفاوت بین رستوران و لوکانتا می تواند بسیار باریک باشد. رستوران یک نوع از لوکانتا است که تقریبا ساختاری مشابه دارد ولی قیمت آن یک اندازه بالاتر بوده و آشپزخانه ای بسته داشته و در منوی آن انواع نوشیدنی نیز عرضه می شوند. بدون شک در کنار نوشیدنی های مختلف، خئ همراه زیرا باین است: آیا این ینه اضافه نخواهد داشت. هرگاه که در این باره شک داشتید بهتر است از فروشنده بپرسید : یذا بیاورند توردنی های متناسب با آن نیز عرضه می شوند. نقاط مشترک بسیاری بین غذاهای لوکانتا و رستوران وجود دارد ولی به احتمال فراوان غذاهایی مانند پیرزولا (pirzola) بیفتک و سایر غذاهای گوشتی بین المللی مانند شنیسل را تنها در رستوران ها خواهید یافت.

منبع: الی گشت
انتشار: 7 فروردین 1401 بروزرسانی: 7 فروردین 1401 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 2181

به "تور ترکیه: مفهوم لوکانتا و رستوران در ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ترکیه: مفهوم لوکانتا و رستوران در ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید