آشنایی با ویزای مالزی

برای همراهی با تور مالزی باید ویزا داشته باشید. مالزی به دلیل طبیعت بکر، آب و هوای استوایی، سواحل زیبا و تفریحات دریایی و ساحلی خود یکی محبوب‌ترین کشورهای در بین توریست‌های ایرانی است. در این مقاله شما را با مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای مالزی آشنا خواهیم کرد.

آشنایی با ویزای مالزی

ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت از انواع ویزاهایی هستند که برای تور مالزی می‌توانید، دریافت کنید. مراحل اخذ هر کدام از آنها بستگی به این دارد که علت سفر شما چیست. 

اگر قصد سفر شما با تور مالزی گردش و تفریح باشد، نیاز به ویزای توریستی دارید. قبلا مدت ویزای تریستی برای ایرانیان، 3 ماه بود که حالا شرایط تغییر کرده و مدت آن به 14 روز کاهش پیدا کرده که این تغییر از سال 2013 اعمال شده است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی نیست به سفارت مراجعه نمایید و زمانی که به فرودگاه مالزی وارد می‌شوید، مهری در پاسپورت شما زده خواهد شد که این مهر همان اجازه ورود شما به مالزی است.

شرایط اخذ ویزای مالزی

  • برای گرفتن ویزای مالزی باید بلیط رفت و برگشت را تهیه کنید.
  • پاسپورتی که حداقل 6 ماه اعتبار دارد، داشته باشید.
  • از آنجاییکه ویزای مستقلی به شما داده نمی شود و در واقع مهر درون پاسپورت به منزله ی ورود به مالزی است، نیازی به عکس نمی‌باشد.
  • این ویزا هزینه ای برای شما ندارد.

مدارک اخذ ویزای مالزی

  • 2 قطعه عکس 4*3
  • اصل پاسپورت
  • حساب بانکی با بیش از 8 میلیون تومان موجودی
  • رزرو بلیط و هتل
انتشار: بروزرسانی: 21 مرداد 1398 شناسه مطلب: 7

به "آشنایی با ویزای مالزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با ویزای مالزی"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید