آشنایی با رستورانها میشلن پاریس

به گزارش تور دبی ارزان، احتمالا با کتابچه میشلن آشنایی دارید، میشلن (به فرانسوی: Michelin) شرکت تایرسازی فرانسوی است، که در سال 1889 توسط ادوارد و آندره میشلن تأسیس شد. اولین بار این شرکت برای ارزیابی و تشویق رستوران های بین راهی در فرانسه کتاب راهنمایی را در سال 1900 منتشر کرد و در سال 1926 ارزیابی مخفیانه رستوران های بین راهی را با استفاده از سه ستاره که در واقع بیانگر سطح رستوران ها بود، آغاز کرد. امروزه میشلن به سراسر دنیا سر میزند و رستورانهای ستاره دار میشلن در جهان بسیار معروف هستند، البته در پاریس تعداد این رستوران ها بیشتر از همه جاست.

آشنایی با رستورانها میشلن پاریس

پاریس پر از رستوران‌های ستاره‌دار میشلن است که در ادامه برخی از ارزان‌ترین‌هایشان را معرفی کرده‌ایم. این حقیقت که فرانسه بیش از هر کشور دیگری رستوران ستاره‌دار میشلن دارد برای هیچ‌کس تعجب‌آور نیست. با این حساب حتماً حدس می‌زنید که بیشترین تمرکز این رستوران‌ها در پاریس باشد. چیزی که در این میان جای تعجب دارد، قیمت غذاهای رستوران‌های ستاره‌داری است که در این فهرست برایتان آورده‌ایم. در این رستوران‌ها می‌توانید با هزینه‌ای به کمی 25 یورو غذایی عالی و باکیفیت در تور فرانسه بخورید.

ایل وینو پاریس

نوشیدنی‌های ایل وینو (Il Vino) نقطه قوت آن هستند. مهمانان می‌توانند از میان فهرستی بلند از نوشیدنی‌ها چیزی انتخاب می‌کنند و آشپزهای قهار غذایی که با آن نوشیدنی هماهنگ باشد را برایشان حاضر می‌کنند. این سبک نوآورانه غذاخوری در هر زمان به شما تجربه‌ای اصیل، متعادل و مناسب فصل را هدیه می‌کند. انریکو برناردو (Enrico Bernardo) صاحب به نام این رستوران آن را در سال 2007 افتتاح کرد.

بنوا پاریس

در رستوران بُنوا (Benoit) که در سال 1912 افتتاح شده تاریخی دراز وجود دارد. بنوا تنها کافه رستوران پاریسی است که توانسته در راهنمای میشلن جا بگیرد. به مدت 93 سال اداره آن به عهده یک خانواده کوچک بود اما در سال 2005 آلن دوکاس (Alain Ducasse) آن را خرید. اتمسفر حاکم بر اینجا همیشه گرم و صمیمی بوده و دکور مخملی قرمزش با پنل‌های شیشه‌ای و ستون‌های مرمری حال و هوای خاصی را می‌سازد. غذاهای کلاسیک فرانسوی را می‌توانید در اینجا امتحان کنید. تمام این غذاها با دقت و سلیقه مطابق ذائقه امروزی تغییر داده شده‌اند و منوی ناهار تنها 39 یورو قیمت دارد.

لتبل دوژن پاریس

در لَتَبل دوژِن (La Table dEugène) ترکیبی متعادل از مدرنیته و سنت را در غذاها می‌بینید که بر اساس تناسب با فصل ارائه می‌شوند. هر ده روز منو را به روز رسانی می‌کنند و در آن‌ از گیاهان معطر منحصر به فرد، سبزیجات و گوشت حیواناتی که توسط شبکه تولیدکنندگان کوچک رستوران پرورش داده شده‌اند استفاده می‌کنند. سرآشپز ژُفروا میارد (Geoffroy Maillard) و همکارانش مجموعه‌ای بی‌همتا از غذاها را برای مهمانان آماده می‌کنند. منوی پنج قسمتی عالی اینجا تنها 89 یورو قیمت دارد اما اگر بخواهید گزینه هشت قسمتی را انتخاب کنید باید 120 یورو پرداخت کنید.

له فابل دولا فونتن پاریس

داوید بوترو (David Bottreau) در سال 2005 له فایل دولا فونتن (Les Fables de la Fontaine) را به شهرتی بی‌همتا رساند. از آن زمان او یک آشپز بااستعداد و جوان را در رأس امور قرار داد و از معماری به نام لوئیز آلِئویا (Luís Aleluia) برای طراحی مجدد کامل فضا کمک گرفت تا از سبکی طبیعی چوب و سنگ و آهن بهره بگیرد. غذاهای دریایی این رستوران را به شما پیشنهاد می‌کنیم زیرا از غذاهای کلاسیکی برگرفته از آشپزی سواحل جنوب شرقی فرانسه و به ویژه نیس الهام گرفته شده‌اند. منوی ناهار 25 یورو بوده و منوی کارت بلانش (Carte Blanche) آن 70 یورو است که هر پنی آن ارزشش را دارد.

سپتیم پاریس

سپتیم (Septime) را در خیابان شارون (Rue de Charonne) پیدا می‌کنید. رزرو کردن میز حتی برای ناهار هم کار آسانی نخواهد بود اما غذای بی‌نظیری که به مشتریان ارائه می‌شود ارزش تمام این شلوغی و انتظار را دارد. این غذاها تازه، مدرن و زیبا هستند. منوی سه قسمتی تنها 32 یورو قیمت داشته و منوی شش قسمتی لذیذش را با 60 یورو می‌توانید سفارش دهید. از سفارش این منو در هیچ زمانی از روز پشیمان نخواهید شد.

ساتورن پاریس

دو نفری که پشت ساتورن (Saturne) هستند به سادگی و کیفیت بیش از هر چیزی اهمیت می‌دهند. محصولاتی که آن‌ها در غذاهای خود به کار می‌برند همگی ارگانیک و غیر صنعتی هستند و منوی رستوران از بهترین چیزهایی که در آن روز پیدا شده آماده می‌شود. با توجه به اینکه مخاطب اصلی ساتورن قشر کارمند هستند در آخر هفته‌ها فعالیت نمی‌کند. منوی سه قسمتی رستوران 45 یورو قیمت داشته و منوی گلچین 75 یورویی آن هم برای ناهار و شام گزینه‌ای عالی خواهد بود.

گارانس پاریس

گارانس (Garance) در کرانه چپی رودخانه واقع شده و توسط سرآشپز گیوم ایسکاندر (Guillaume Iskandar) و گیوم مولر (Guillaume Muller) اداره می‌شود که سابقاً در رستوران سه ستاره پاریسی آرپژ (l‘Arpège) کار می‌کرد. این دو تجربه شامی عالی را برای مشتریان خود فراهم می‌کنند که ترکیبی از طراحی جالب توجه، طعم‌هایی دقیق و لذتی فراموش نشدنی است. اگر به صرف نوشیدنی علاقه‌ای ندارید منوی ناهار به تنهایی 39 یورو بوده و منوی شام از 70 یورو آغاز می‌شود.

لتبل دو اونز پاریس

لَتَبل دو اونز (La Table du 11) رستورانی راحت و دوست داشتنی با آشپزخانه باز است که در فوریه 2015 در خیابان سن اونوره (Rue Saint-Honoré) ورسای افتتاح شد. در کمتر از یک سال سرآشپز جوان و مالک این رستوران اولین ستاره میشلن خود را دریافت کرد. این آشپز بااستعداد و توانا بعد از سال‌ها کار کردن با ستارگان دنیای آشپزی رستوران مستقل خود را در سن 25 سالگی باز کرد. بعد از یک روز گردش حسابی در تور فرانسه و کاخ ورسای انتخاب اینجا شما را پشیمان نخواهد کرد.

لا تروفیر پاریس

لا تروفیِر (La Truffière) در فوریه 2016 به دستان سرآشپز جدیدی به نام کریستف پوار (Christophe Poard) سپرده شد. وی قبل از ورودش به این موسسه پاریسی در آشپزخانه‌های معروفی در کشورهای مختلف اروپایی کار کرده بود. در همان بدو ورود او در منو دست برد و با تغییراتی که اعمال کرد تبدیل به اولین مقصد عاشقان نوشیدنی‌های خاص، غذای دریایی و پنیر شد. منوی چهار قسمتی معروف تروفیر تنها 100 یورو قیمت دارد.

ایتینرر پاریس

ایتینِرِر (Itinéraires) اندکی از شلوغی‌های بلوار سن ژرمن فاصله دارد و در خیابانی قرار گرفته که به کنار رودخانه می‌رسد و مناظری دیدنی از پشت کلیسای جامع نتردام را به نمایش می‌گذارد. این رستوران کوچک به خوبی اداره می‌شود و کادر صبور و دقیق آن با حس مدرن و جوان پسندی که دارد فضای خوبی را برای صرف غذا می‌سازد. منوی غافلگیر کننده بر اساس نوشیدنی که انتخاب کرده‌اید توسط یک فرد متخصص هماهنگ می‌شود. منوی 65 یورویی این رستوران ارزش قیمتی بالایی داشته و تجربه‌ای تکرار نشدنی را برایتان رقم می‌زند.

منبع: theculturetrip.com
انتشار: 8 فروردین 1397 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 54

به "آشنایی با رستورانها میشلن پاریس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با رستورانها میشلن پاریس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید