طرز تهیه املت با نان باگت؛ خوشمزه و لذیذ
به گزارش مجله سفرنامه دبی، املت ها انواع و اقسام مختلفی دارد. احتمالا با شنیدن املت یاد گوجه فرنگی و تخم مرغ می افتیدو گونه های مختلفی دارد. املت ها در کمترین زمان ممکن تهیه می گردد و شما می توانید برای صبحانه و عصرانه این املت را تهیه کنید. املت با نان باگت به صورت تک نفره سرو می گردد و گزینه خوبی برای مهمانی ها یا منو کافه ها اضافه کنید و یک املت خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه املت با نان باگت
پیاز 1 عدد
کره 30 گرم
فلفل دلمه 1 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
تخم مرغ 4 عدد
ژامبون 4 ورق
پنیر پیتزا به میزان لازم
پنیر صبجانه 100 گرم
نان باگت 2 عدد
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه به میزان لازم
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کره و روغن مایع داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک گردد و بعد زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست گردد، فلفل دلمه و گوجه فرنگی را نیز بشورید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید.
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
در ادامه باید ژامبون خرد شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجه فرنگی کشیده گردد و بعد ادویه ها را به همراه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ خوب پخته و سفت گردد. سپس این مایه را از روی حررات بردارید و داخل همان تابه کمی کره بریزید.
مرحله سوم: سرخ کردن نان باگت
در ادامه باید نان باگت را به صورت مورب برش بزنید و داخل تابه قرار دهید و هر دو طرف نان را خوب سرخ کنید تا برشته گردد. حالا باید از مواد تهیه شده روی نان قرار دهید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی آن قرار دهید و درب تابه را قرار دهید تا پنیر ذوب گردد به همین راحتی املت لقمه ای خوشمزه تهیه شده است. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت املت با نان باگت و پنیر پیتزا
می توانید نان را داخل فر نیز قرار دهید تا پنیر ذوب و گریل گردد.
می توانید به دلخواه به مواد کمی قارچ یا ذرت بهره ببرید.
می توانید بجای ژامبون از سوسیس سرخ شده نیز بهره ببرید.
می توانبد به دلخواه بجای پنیر پیتزا از پنیر صبحانه یا ورقه ای نیز بهره ببرید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو