طرز تهیه کباب مصری
به گزارش مجله سفرنامه دبی، کباب مصری یکی از گزینه های پیشنهادی اغلب سرآشپزان است که با استفاده از گوشت فیله گوسفندی یا مرغ تهیه می گردد و طعم فراموش نشدنی و جذابی دارد. در طرز تهیه کباب مصری با گوشت ، ابتدا باید مزه دار کردن گوشت نازک با پیاز خردشده، فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را انجام دهید. برای آماده کردن مایه میانی نیز در ظرفی دیگر پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، گردو، گشنیز، جعفری و گلپر را با هم مخلوط کنید. این ترکیبات را باید در بین لایه های گوشت قرار دهید و آن ها رول کنید؛ سپس همراه با فلفل دلمه ای و پیازهای درشت به سیخ بکشید. درنهایت هم کباب ها را سرو کنید. اما قبل از آن جدول مربوط به پخت این غذا را با دقت بخوانید:

کباب مصری با گوشت | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 3 ساعت |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
اندازه سختی | زیاد |
طرز تهیه کباب مصری با گوشت
کباب مصری برخلاف طرز تهیه کباب تابه ای تنها با گوشت تهیه نمی گردد؛ بلکه یک لایه میانی از موادی که با ادویه و چاشنی های مختلف طعم دار شده اند، در بین آن قرار خواهد گرفت. البته سلیقه هر فردی می تواند در طعم نهایی این غذا موثر باشد؛ مثلا در این غذا گاهی از رب انار ترش، گاهی ملس و در مواقعی از رب انار شیرین استفاده می گردد. بعلاوه ادویه های مخصوصی نیز که برای پخت آن به کار می روند، باعث شده اند تا با مزه های مختلف این غذا روبه رو باشیم. روشی که در ادامه به شما آموزش می دهیم، یکی از رایج ترین انواع طرز تهیه کباب مصری است که طعم بی نظیری دارد. جدول مواد اولیه مورد احتیاج و مراحل پخت غذا را در ادامه ببینید:
مواد لازم برای تهیه کباب مصری با گوشت
در طرز تهیه کباب مصری با گوشت باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
گوشت فیله گوسفندی | 800 گرم |
روغن زیتون | 5 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
قارچ | 4 عدد |
فلفل دلمه ای | نصف یک عدد |
گلپر | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 4 قاشق غذاخوری |
ترخون خشک | 1 قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 2/1 قاشق غذاخوری |
گردوی خردشده | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری و گشنیز | 3 قاشق غذاخوری |
دستور پخت کباب مصری با گوشت
طرز تهیه کباب مصری به راحتی و با طی کردن مراحل زیر انجام می گردد:
- مرحله اول: فیله گوشت را به شکل دلخواه برش بزنید.
نکته: شکل برش در این گوشت ها معمولا به صورت ورقه های نازک است.
- مرحله دوم: پیازها را به شکل خلالی خرد کنید و در کاسه ای بریزید.
- مرحله سوم: سیر را هم که به صورت خلالی خرد نموده اید، به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم: فلفل قرمز و نمک را هم به کاسه پیازها بیفزایید و همه مواد را به خوبی هم بزنید.
نکته: در این مرحله پیاز را بفشارید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
- مرحله پنجم: گوشت خردشده را به همراه کمی روغن زیتون به کاسه حاوی مواد اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. این ترکیب را برای مدت زمان 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- مرحله ششم: در ظرف دیگر پیاز را به شکل خلالی خرد کنید.
- مرحله هفتم: حالا سیر رنده شده، فلفل دلمه ای خردشده، گردو، سبزی های خشک، گشنیز و جعفری خردشده را هم درون ظرف حاوی پیاز بریزید.
- مرحله هشتم: گلپر را به این مواد اضافه کنید و فلفل، نمک و رب انار را هم روی آن ها بریزید.
- مرحله نهم: ترکیبات مرحله 6 تا 8 را در تابه ای تفت دهید.
- مرحله دهم: اکنون گوشت را که به مدت سه ساعت استراحت نموده است، بین دو لایه نایلون قرار دهید. لایه های گوشت را خوب بکوبید تا کاملا نازک شوند.
- مرحله یازدهم: موادی را که تفت داده اید، میان هر لایه گوشت قرار دهید و رول کنید. سپس آن ها را همراه با فلفل دلمه ای و پیازهای درشت به سیخ بکشید و روی کباب پز یا آتش بپزید.
- مرحله دوازدهم: پس از آماده شدن کباب ها باید آن ها را در کنار برنج زعفرانی و رب انار یا سس انار سرو کنید. می توانید تزئین روی کباب ها را هم با گردوی خردشده انجام دهید.
نکات لازم در طرز تهیه کباب مصری
طرز تهیه کباب مصری را با توجه به مراحلی که در بالا گفته شد، انجام دهید. البته مانند طرز تهیه کباب کوبیده، باید در هنگام پخت نکات و فوت و فن هایی را هم مدنظر قرار دهید. در تهیه کباب مصری موارد زیر را در فکر داشته باشید:
- کباب مصری بهتر است با رب انار ترش سرو گردد.
- اگر به گوشت قرمز علاقه ندارید، می توانید کباب مصری را با مرغ تهیه کنید.
اصول نگهداری کباب مصری
کباب مصری را هم مانند طرز تهیه آدانا کباب باید سریعا میل کنید و به جای مانده آن را در ظرفی دربسته درون یخچال قرار دهید.
روش جلوگیری از خراب شدن کباب مصری
درجه حرارت کباب پس از پخته شدن نباید به زیر 60 درجه سانتیگراد برسد. در این صورت در معرض فاسد شدن قرار می گیرد. بعلاوه دمای خیلی گرم و مرطوب هم گوشت را خراب می نماید. برای جلوگیری از این اتفاق آن را تا یک ساعت پس از کباب کردن میل کنید و برای بازه طولانی تر، حتما آن را درون یخچال قرار دهید.
برترین جایگزین ها در طرز تهیه کباب مصری
در طرز تهیه کباب مصری می توانید ادویه های مختلف را جایگزین یکدیگر کنید. به طور مثال به جای رب انار، کمی نارنج را داخل غذا بریزید.
سفارش آنلاین کباب مصری از خبرنگاران
طرز تهیه کباب مصری نیز مانند بسیاری از غذاها مانند طرز تهیه کباب مشتی باید با فوت و فن های خاص خود انجام گردد. در این مطلب به همه این موارد پرداختیم، اما خبر خوب اینکه در صورت نداشتن زمان کافی برای پخت این غذا، می توانید آن را از رستوران های ایرانی فعال در سفارش غذا خبرنگاران هم سفارش دهید. کافی است هر کبابی که می خواهید را در قسمت جستجوی این پلتفرم وارد کنید تا رستوران هایی که آن را در منوی خود دارند، برایتان نمایش داده شوند. در آخر هم با اضافه کردن غذا به سبد خرید و پرداخت آنلاین مبلغ، آن را در سریع ترین زمان ممکن درب منزل دریافت خواهید کرد.
سوالات متداول
کباب مصری را می توانیم در تابه هم بپزیم؟
بله؛ می توانید از تابه های رژیمی برای این کار بهره ببرید.
مایه میانی در جوجه کباب مصری هم با شیوه آموزش داده شده در این دستور تهیه می گردد؟
بله؛ می توانید برای درست کردن غذا از گوشت مرغ هم بهره ببرید. در این روش مایه میانی مشابه همان چیزی است که در این مطلب به آن اشاره شد.
منبع: اسنپ فود