پیش بینی بالاک و گومز از بازی آلمان و ایتالیا
به گزارش مجله سفرنامه دبی، هافبک پیشین و مهاجم حال حاضر تیم ملی آلمان پیش بینی خود را درباره بازی ژرمن ها و آتزوری در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2016 اعلام کردند.

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.
به گزارش خبرنگاران، میشائیل بالاک اطمینان دارد که آلمان در بازی برابر ایتالیا در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2016 فرانسه پیروز خواهد شد. هافبک پیشین تیم ملی آلمان درباره این بازی که شنبه هفته آینده در شهر بوردو برگزار می گردد، گفت: من شک دارم که ایتالیایی ها مقابل آلمان هم بتوانند همان نمایش قدرتمندی را که برابر اسپانیا داشتند، تکرار نمایند. به نظر من آلمان برنده بازی خواهد بود.
ماریو گومز اما درباره بازی تیم ملی کشورش برابر آتزوری محتاطانه تر نظر داد و گفت: ایتالیا اسلواکی نیست که به آسانی بتوان شکستش داد. با این حال چیزی که به نظر من بیشتر از همه اهمیت دارد این است که ما قهرمان دنیا هستیم و می خواهیم قهرمانی اروپا را به قهرمانی مان در جام دنیای اضافه کنیم. تا اینجای جام، همه چیز برای ما به خوبی پیش رفته است. ما در مرحله گروهی عالی بازی کردیم و در مرحله یک هشتم نهایی هم عملکرد خوبی داشتیم. ما به توانایی های خودمان ایمان داریم.
تیم ملی آلمان تا این مرحله از یورو 2016 هنوز گلی دریافت نکرده است و در مرحله قبل هم اسلواکی را 3 بر صفر شکست داد. با این حال گومز اعتراف کرد که عملکرد تیمش در آن بازی بی عیب و نقص نبوده است.
وی تأکید کرد: عملکردمان برابر اسلواکی بی ایراد نبود و البته یکسری نقاط ضعف داشتیم که باید رفع شوند. بازی برابر ایتالیا برای آلمان یک بازی بی نهایت سخت و مهیج خواهد بود، اما ایتالیایی ها هم درباره ما دقیقاً چنین طرز تفکری دارند.
منبع: تسنیم