دانستنی هایی درباره زرده تخم مرغ

به گزارش مجله سفرنامه دبی، زرده تخم مرغ منبع اصلی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است و چربی و کلسترول زیادی هم دارد. یک تخم مرغ عظیم حدود 63 درصد از کلسترول مورد احتیاج روزانه را تأمین می نماید.(مصرف روزانه کلسترول را محدود به کمتر از 300 میلی گرم کنید.)اگر دچار بیماری قلبی هستید یا در معرض آن قرار دارید، برای میزان مجاز مصرف کلسترول روزانه با پزشک مشورت کنید.

دانستنی هایی درباره زرده تخم مرغ

مقایسه سفیده و زرده تخم مرغ

خوردن تنها سفیده تخم مرغ در مقایسه با خوردن تخم مرغ کامل، کم کالری تر است و پروتئین بیشتری دارد، اما زرده آن حاوی مواد مغذی و معدنی بسیار مهمی است. سفیده کمی بیشتر پروتئین دارد. سفیده تخم مرغ، بدون چربی و کم کالری است.

مواد مغذی تخم مرغ

یک تخم مرغ متوسط حدود 78 کالری، 5 گرم چربی، کمتر از یک گرم کربوهیدرات و 6 گرم پروتئین داردو 13 نوع ماده مغذی و معدنی دارد. بیشتر ریزمغذی های تخم مرغ در زرده آن وجود دارد. زرده تخم مرغ تقریباً 250 میلی گرم کولین دارد.(کولین، ویتامینی ضروری برای متابولیسم سلول ها، انتقال لیپیدها در سراسر بدن و ساختن فرا رسان های عصبی است. میزان توصیه شده احتیاج بدن به کولین برای خانم ها 425 میلی گرم و برای آقایان 550 میلی گرم در روز است.)

منبع: همگردی
انتشار: 22 خرداد 1400 بروزرسانی: 22 خرداد 1400 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 1830

به "دانستنی هایی درباره زرده تخم مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانستنی هایی درباره زرده تخم مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید