شیرینی های طبیعی و سالم برای رژیم

به گزارش مجله سفرنامه دبی، در بیشتر رژیم های غذایی حذف مواد قندی حرف اول را می زند. حذف انواع شیرینی ها کار سختی نیست اگر بتوان برای آن ها جایگزین سالمی انتخاب کرد.

شیرینی های طبیعی و سالم برای رژیم

آیا واقعا شیرینی های رژیمی که جایگزین مواد قندی شوند وجود دارد؟

اغلب ما ایرانی ها چای خود را با انواع کیک و شیرینی می خوریم. شیرینی و کیک دارای کالری فراوان و قند مصنوعی می باشند.

تصور چای بدون شیرینی برای بعضی سخت است، این افراد می توانند به جای شیرینی ها و انواع کیک و کلوچه های مضر، شیرینی های طبیعی را جایگزین نمایند.

مویز دارای طبع گرم و تر است و به افزایش حافظه، قدرت فهم و اصلاح خلق و خو یاری می نماید.

مویز مواد معدنی و ویتامین های ضروری دارد اما در اندازه زیاد، موجب افزایش وزن و چاقی می گردد.

کشمش قند طبیعی فروکتوز دارد.اگر به مقدار کم مصرف گردد برای بیماران مبتلا به دیابت مناسب است. مصرف کشمش سبب کاهش استرس، تقویت و رشد حافظه می گردد.

توت خشک از برترین جایگزین های قند است، زیرا دارای مزه شیرینی بوده و بعلاوه فیبر بالا و قند کمی دارند. توت حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و اسید های چرب و پروتئین است.

یک وعده مصرف توت خشک می تواند تقریبا 20 درصد از اندازه فیبر توصیه شده را برای بدن فراهم کند و برای مبتلایان به دیابت مناسب است.

اگر می خواهید میل به شیرینی جات را در خود کم کنید به جای مصرف شیرینی جات مختلف خرما مصرف کنید. خرما منبع فوق العاده ای از فیبر، پتاسیم و آهن است که شیرینی مورد احتیاج شما را تامین می نماید.

در مصرف خرما زیاده روی نکنید و در روز 1 تا 3 عدد خرما بخورید و برای برطرف میل به شیرینی می توانید خرما را با آجیل هایی مانند بادام مصرف کنید.

بعلاوه می توانید از خمیر خرما برای شیرین کردن انواع کیک ها، حلوا و شیرینی های مورد علاقه خود بهره ببرید، به این روش که خرما را در آب گرم خیس کنید تا نرم گردد. اندازهی از آبی که خرما را در آن خیسانده اید، نگه دارید، سپس خرمای خیس خورده را به همراه یک قاشق غذاخوری از آن به غذاساز اضافه کنید.

میوه ها در سه شکل میوه تازه، میوه یخ زده و میوه خشک قابل جایگزینی با قند هستند. میوه ها حاوی فروکتوز که قند ساده ای است هستند و می توانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مورد احتیاج شما را فراهم آورند.

به جای استفاده از شیرینی جات مصنوعی می توانید میوه ها را به صورت تازه مصرف کنید و یا برای شیرین کردن غذا و نوشیدنی های خود از میوه های تازه یا منجمد استفاده نمایید. میوه های خشک نیز مملو از عناصر ریز مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هستند.

برگ زردآلو و دیگر میوه های خشک قند فروکتوز دارند و برای دیابتی ها مناسب هستند، اما در تهیه میوه خشک به این نکته توجه کنید که طبیعی فراوری شده باشند. از میوه خشک به علت کالری بالا باید کم استفاده کرد.

می توانید از شیره های میوه بهره ببرید. قند موجود در شیره ها فروکتوز است که جذب کندتری دارد شیره انگور، خرما، توت و... دارای قند کمتر و انرژی بیشتر و منبع فیبر و آهن هستند، بنابراین شیره میوه ها جایگزین مناسبی برای قند و شکر است.

عسل طبیعی و خالص جایگزین مناسب قند و شکر است. عسل مملو از آنزیم ها، آنتی اکسیدان ها، آهن، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، ویتامین B6، ریبوفلاوین و نیاسین است و دارای کالری، فروکتوز و گلوکز کمتری می باشد. بیماران دیابتی باید در مصرف عسل محتاط رفتار نمایند.

منبع: ایسکا نیوز

منبع: فرادید
انتشار: 31 مرداد 1401 بروزرسانی: 31 مرداد 1401 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 2302

به "شیرینی های طبیعی و سالم برای رژیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیرینی های طبیعی و سالم برای رژیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید