طرز تهیه جوجه کباب تابه ای به روش رستورانی
به گزارش مجله سفرنامه دبی، جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده یکی از روش های بسیار خوشمزه و نرم و آبدار برای تهیه یک غذای سنتی ایرانی داخل تابه می باشد که دیگر نیازی به فر ندارد و شما می توانید داخل تابه معمولی یا رژیمی تهیه کنید و یا می توانید داخل سولاردم نیز این جوجه خوشمزه را با مرغ چرخ شده تهیه کنید.
این غذا خیلی سریع تهیه می گردد و شما می توانید حتی از شب قبل مرغ ها را مزه دار کنید و فردا آن روز میکس کنید و داخل تابه سرخ کنید.
مواد لازم برای تهیه جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده
سینه مرغ 1 عدد
ران مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
روغن زیتون 1 ق چای خوری
زعفران به اندازه لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پولبیبر به اندازه لازم
طرز تهیه جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده آبدار و نرم داخل تابه رژیمی
مرحله اول: آماده سازی مرغ
ابتدا باید سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید. دقت کنید استفاده از سینه به تنهایی باعث خشک شدن بافت جوجه می گردد و حتما باید از هر دو استفاده گردد و اگر می خواهید جوجه چربی تری داشته باشید می توانید از کمی دنبه نیز بهره ببرید.
مرحله دوم: مرینت کردن
در ادامه برای مزه کردن مرغ، مرغ ها را خرد کنید و به همراه پیاز و سیر خرد شده و ادویه ها و روغن زیتون داخل یک کاسه بریزید و برای 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بگذارید تا مرغ مزه دار گردد و اگر زمان ندارید می توانید برای نیم ساعت زمان دهید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید مرغ را به همراه پیاز و سیر داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و میکس کنید تا حسابی پوره و له گردد و بعد در سرانجام زعفران اضافه کنید تا مرغ شما خوشرنگ گردد.
مرحله چهارم: پخت جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده
تابه رژیمی را روی حرارت قرار دهید و داخل آن روغن و کره ریخته و بعد مایه جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده را داخل آن پهن کنید و بعد به فاصله سه سانتی روی کباب ها خط بی اندازید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا یک طرف آن حسابی سرخ گردد و برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید و کمی زعفران و کره روی آن بریزید و در سرانجام به دلخواه گوجه نیز سرخ کنید و به همراه جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده میل کنید. نوش جان.
فوت و فن های دستور پخت جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده خوشمزه و لذیذ
اگر دوست دارید این جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده را با سینه فقط تهیه کنید اندازه روغن زیتون را بیشتر بریزید.
مواد باید حسابی منسجم باشند تا موقع سرخ کردن وا نرود.
می توانید به دلخواه کمی فلفل دلمه نیز اضافه کنید.
منبع: پارسی دی
منبع: فرارو