چطور شیرینی بهشتی مخصوص عید نوروز درست کنیم؟
به گزارش مجله سفرنامه دبی، کسانی که عاشق شیرینی خانگی هستند و شیرینی عید نوروز را خودشان تهیه می نمایند، حتما اسم شیرینی بهشتی به گوششان خورده است. یک شیرینی با دستور پخت آسان و ماندگاری بالا که تقریبا همه آن را دوست دارند. به دلیل بافت ترد و پوک این شیرینی، بعضی به آن شیرینی آردی، پشمکی یا کرکی هم می گویند. دقت و حوصله در تهیه کردن این شیرینی بسیار مهم است. با رعایت دقیق مقدار مواد اولیه و زمان پخت، می توانید یک شیرینی خوشمزه و سبک برای پذیرایی از مهمانان عید تهیه کنید. در این قسمت از خبرنگاران مگ طرز تهیه شیرینی بهشتی زعفرانی، شکلاتی و وانیلی را با تمام نکات مهم برای یکدست و منسجم شدن آن به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای شیرینی بهشتی
- آرد شیرینی پزی: 400 گرم
(3 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری)
- پودر شکر یا پودر قند: 200 گرم
(یک و یک چهارم پیمانه)
- روغن مایع: 30 گرم
(3 قاشق غذاخوری)
- روغن صاف قنادی: 200 گرم
- زعفران غلیظ به میزان لازم
- پودر کاکائو: 1 قاشق مرباخوری
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی بهشتی
1.
برای آغاز روغن صاف قنادی را با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا به صورت کرمی و پفکی در بیاید.
2.
پس از این که مواد کاملا مخلوط شدند، پودر وانیل را به آن ها اضافه کنید.
3.
در این مرحله آرد را به آرامی اضافه کنید و همچنان با همزن برقی به هم زدن ادامه دهید. کمی بعد روغن مایع را برای نرم کردن خمیر اضافه کنید. اگر قصد تهیه کردن شیرینی بهشتی قیفی را دارید و می خواهید از ماسوره بهره ببرید کمی بیشتر روغن مایع اضافه کنید تا خمیر راحت تر از قیف رد گردد.
4.
خمیر شما باید مانند تصویر بافت منسجم اما نرمی داشته باشد.
5.
خمیر را به 3 قسمت تقسیم و با استفاده از زعفران و کاکائو یک قسمت را زعفرانی و یک قسمت را شکلاتی کنید. قسمت سوم را ساده نگه دارید. سپس قسمتی از خمیر را داخل قیف بریزید یا شیرینی ها را به شکل دلخواه با دست فرم دهید.
6.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب کنید. حالا شیرینی های فرم داده شده را در آن بچینید یا خمیر را با قیف روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه قرار دهید.
سینی شیرینی ها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد برای فرهای گازی و 160 درجه سانتی گراد برای فرهای برقی قرار دهید و 12 دقیقه به آن موقع دهید. پس از سرانجام زمان پخت، به شیرینی ها کمی زمان بدهید تا خنک و منسجم بشوند و سپس آن ها را از سینی خارج کنید.
7.
در آخر شیرینی های خنک شده را با شکلات آب شده به روش بن ماری، برگ گل سرخ، پودر بادام و پودر پسته تزیین کنید.
دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی
چطور کوکی بادام زمینی درست کنیم؟
چطور کیک شربتی (کیک باقلوا) درست کنیم؟
منبع: دیجیکالا مگ