طرز تهیه کیک هندوانه مخصوص شب یلدا ، 3 روش آسان

به گزارش مجله سفرنامه دبی، شب یلدا، یکی از مناسب های مهم ما ایرانی ها است. از آجیل و میوه ها گرفته تا دسرها و کیک های خوشمزه، برای پذیرایی یلدا استفاده می شوند. یکی از دسرهای پرطرفدار شب یلدا، کیک هندوانه است. بسیاری از افراد ترجیح می دهند به جای خرید کیک از قنادی ها، در خانه این کیک را تهیه نمایند. با توجه به این که هندوانه نماد اصلی شب یلداست، کیک هندوانه ای نیز می تواند سفره یلدای شما را کامل تر کند. در ادامه با طرز تهیه کیک هندوانه به سه روش آسان و خوشمزه آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه کیک هندوانه مخصوص شب یلدا ، 3 روش آسان

اهمیت هندوانه در شب یلدا

قبل از اینکه سراغ طرز تهیه کیک هندوانه برویم، اهمیت هندوانه در شب یلدا را آنالیز می کنیم. یکی از دلایل استفاده از هندوانه در این شب، ظاهر آن است که سمبل زندگی و سرسبزی زمین به شمار می آید. رنگ سبز هندوانه نشان دهنده حیات در زمین است. ایرانیان باستان هم به گرد بودن زمین اعتقاد داشتند.

از سوی دیگر، یکی از دلایل محبوبیت هندوانه در شب یلدا، طعم شیرین و رنگ قرمز آن است که نمادی از عشق، دوستی، رفاه و زندگی مسالمت آمیز است. به همین علت، مردم کیک یا کوکی هندوانه را در مهمانی های شب یلدای خود درست می نمایند.

خواندنی ها

طرز تهیه ژله هندوانه شب یلدا

روش اول: کیک هندوانه ساده

مواد لازم:

مواد لازم
آرد2 فنجان
شکر1.5 فنجان
روغن مایع1 فنجان
تخم مرغ4 عدد
شیر1 فنجان
بکینگ پودر2 قاشق چای خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز و سبزبه اندازه لازم
نمکبه اندازه لازم

طرز تهیه کیک هندوانه ساده

پیش از هر چیز، فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. اجازه دهید فر گرم گردد تا وقتی که مایه کیک آماده شد، بتوانید آن را به سرعت درون فر قرار دهید.

در قدم بعدی، یک کاسه میانه را بردارید و اندازهی آرد، بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید. با استفاده از یک همزن یا چنگال، این مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

خواندنی ها

طرز تهیه شکلات هندوانه شب یلدا

تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل به کاسه اضافه کنید. با استفاده از یک همزن برقی یا دستی، این مخلوط را نیز به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها و شکر کاملاً یکدست شوند. بعد از اینکه مخلوط شفاف و کرمی رنگی حاصل شد، روغن مایع و شیر را به آن اضافه کنید. دوباره خوب هم بزنید تا این مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی داشته باشید.

بقیه مواد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و تا جایی که ممکن است آرام و با حرکات دورانی هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شده و مایه یکدست گردد.

پس از اینکه ترکیب یکدست شد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت ها را با رنگ خوراکی قرمز رنگ کنید و بهم بزنید تا رنگ یکنواختی حاصل گردد. قسمت دیگر را نیز با رنگ خوراکی سبز رنگ کنید.

ابتدا مخلوط قرمز را در قالب کیک که از قبل چرب نموده اید و یا با کاغذ مخصوص پوشانده اید، بریزید. مطمئن شوید که مخلوط شما به صورت یکنواخت در قالب پخش شده است. قالب را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید و در این مدت مراقب باشید که کیک به درستی بپزد. بعد از گذشت 30 دقیقه، قالب را از فر خارج نموده و سپس مخلوط سبز را بریزید. دوباره قالب را به فر برگردانید و برای مدت 30 دقیقه دیگر بپزید تا کیک به طور کامل پخته و طلایی گردد.

حالا آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک گردد. این کار به شما این امکان را می دهد که کیک به شکل مناسبی برش داده و سرو گردد. پس از خنک شدن، کیک را با استفاده از یک چاقوی تیز به برش های مساوی تقسیم کنید و در ظرف سرو قرار دهید. می توانید آن را با کمی پودر قند یا خامه خوشمزه تر کنید و از طعم خوشمزه و ظاهر زیبا و مجذوب کننده آن لذت ببرید.

روش دوم: کیک هندوانه با خامه

مواد لازم:

مواد لازم
آرد2 فنجان
شکر1.5 فنجان
روغن مایع1 فنجان
تخم مرغ4 عدد
آب ولرم1 فنجان
بکینگ پودر2 قاشق چای خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز و سبز به اندازه لازم
خامه فرم گرفتهبه اندازه لازم

طرز تهیه کیک هندوانه با خامه

ابتدا فر را از یک ربع قبل با 180 درجه سانتی گراد روشن کنید، سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید. حالا زرده و نصف شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید. هر چقدر بیشتر ترکیب را هم بزنید، کیفیت کیک بالاتر می رود. پس از پف کردن ترکیب و بعد از اینکه کرم رنگ و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

خواندنی ها

طرز تهیه ژله شب یلدا

در این مرحله سراغ اضافه کردن رنگ قرمز به مواد بروید. کم کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواه قرمز خود برسید. حالا سفیده ها را با همزن خوب بزنید، تا حدی که پف کند، شکر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سفت گردد.

سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید. در این مرحله بیش ازحد هم نزنید.

مواد را در یک ظرف چرب بریزید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید. اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بماند. بعد از پخت، اجازه دهید کیک خنک گردد و سپس برش دهید و سرو کنید.

روش سوم: کیک هندوانه با خامه و ژله

مواد لازم:

مواد لازم
پودر کیک آماده1 بسته
خامه فرم گرفته1 فنجان
ژله هندوانه 1 بسته
آب جوش1 فنجان

طرز تهیه کیک هندوانه با خامه و ژله

کیک را طبق دستور روی جعبه تهیه کنید و بگذارید خنک گردد. می توانید از کیک های آماده یا خانگی بهره ببرید. پودر ژله هندوانه را در یک کاسه بریزید و به آن 1 فنجان آب جوش اضافه کنید. هم بزنید تا ژله حل گردد و سپس بگذارید کمی خنک گردد. پس از اینکه ژله کمی خنک شد، حالا یک لایه از کیک را در ته یک قالب مناسب قرار دهید. سپس یک لایه از خامه را بریزید و دوباره یک لایه دیگر از کیک روی آن بریزید. ژله هندوانه را به آرامی روی لایه دوم کیک اضافه کنید.

این کیک را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ژله سفت گردد و کیک کمی خنک گردد. پس از آماده شدن، کیک را از یخچال خارج کنید، می توانید با خامه اضافی و رنگ خوراکی سبز (برای شبیه سازی پوست هندوانه) آن را تزیین کنید. برای تزیین بیشتر، می توانید با استفاده از چیپس شکلات یا بادام خرد شده به عنوان دانه های هندوانه روی کیک را تزیین کنید.

سخن انتهای؛ در این مطلب با 3 روش مختلف تهیه کیک هندوانه آشنا شدیم. در انتها بهتر است به این نکته توجه کنید که برای پخت یک کیک خوشمزه حتما باید به درستی مراحل پخت را طی کنید. کیک شما باید به حد کافی سرد گردد و سپس می توانید با ایده های مختلف آن را به شکل هندوانه تزیین کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 27 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 27 اردیبهشت 1404 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 2610

به "طرز تهیه کیک هندوانه مخصوص شب یلدا ، 3 روش آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک هندوانه مخصوص شب یلدا ، 3 روش آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید