گوشت چرخ نموده به سبک هندی
به گزارش مجله سفرنامه دبی، این غذا به پخت طولانی و حدود 8 ساعت احتیاج دارد و مملو از پودر فلفل و ادویه هندی است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 8 ساعت
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری روغن کانولا
- یک قاشق چایخوری زیره سبز
- دو عدد پیاز قرمز درشت
- 4 حبه سیر
- یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
- 225 گرم گوشت چرخ نموده بره
- یک پیمانه لوبیا قرمز (خام)
- دو پیمانه آب مرغ
- 3 قاشق چایخوری گراما ماسالا (ادویه هندی)
- 4 قاشق چایخوری پودر گشنیز
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل هندی (یا قرمز)
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
- نمک
طرز تهیه
1- روغن را در تابه گودی داغ کنید. زیره های سبز را در روغن داغ بریزید و تفت دهید تا قهوه ای شوند.
2- سیر و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی شوند. گوجه فرنگی ریز شده را اضافه کنید و تا زمانی تفت دهید تا آب آن به طور کامل کشیده گردد.
3- گوشت چرخ نموده را داخل قابلمه بریزید، سس گوجه فرنگی آماده شده را روی آن بریزید.
4- گراما ماسالا نوعی ادویه هندی است که فلفل قرمز، فلفل سفید، فلفل چیلی، زیره، زردچوبه، دارچین و پودر سیر در خود دارد. آن را به همراه پودرهای فلفل و لوبیا قرمز داخل قابلمه بریزید. آب مرغ را اضافه کنید و آن را به مدت 8 ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید.
منبع: فوت و فن / food52.com
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: dubairo.ir
شناسه مطلب: 2294
به "گوشت چرخ نموده به سبک هندی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "گوشت چرخ نموده به سبک هندی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید