گوشت چرخ نموده به سبک هندی

به گزارش مجله سفرنامه دبی، این غذا به پخت طولانی و حدود 8 ساعت احتیاج دارد و مملو از پودر فلفل و ادویه هندی است.

گوشت چرخ نموده به سبک هندی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 8 ساعت

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • یک قاشق چایخوری زیره سبز
  • دو عدد پیاز قرمز درشت
  • 4 حبه سیر
  • یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • 225 گرم گوشت چرخ نموده بره
  • یک پیمانه لوبیا قرمز (خام)
  • دو پیمانه آب مرغ
  • 3 قاشق چایخوری گراما ماسالا (ادویه هندی)
  • 4 قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل هندی (یا قرمز)
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
  • نمک

طرز تهیه

1- روغن را در تابه گودی داغ کنید. زیره های سبز را در روغن داغ بریزید و تفت دهید تا قهوه ای شوند.

2- سیر و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی شوند. گوجه فرنگی ریز شده را اضافه کنید و تا زمانی تفت دهید تا آب آن به طور کامل کشیده گردد.

3- گوشت چرخ نموده را داخل قابلمه بریزید، سس گوجه فرنگی آماده شده را روی آن بریزید.

4- گراما ماسالا نوعی ادویه هندی است که فلفل قرمز، فلفل سفید، فلفل چیلی، زیره، زردچوبه، دارچین و پودر سیر در خود دارد. آن را به همراه پودرهای فلفل و لوبیا قرمز داخل قابلمه بریزید. آب مرغ را اضافه کنید و آن را به مدت 8 ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید.

منبع: فوت و فن / food52.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: dubairo.ir شناسه مطلب: 2294

به "گوشت چرخ نموده به سبک هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت چرخ نموده به سبک هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید