طرز تهیه گلت توت فرنگی؛ دسر سنتی محبوب فرانسوی ها
به گزارش مجله سفرنامه دبی، یکی از دسرهای بسیار قدیمی فرانسوی گلت (Galette) است. گلت به زبان فرانسه به معنی کیک تخت است و همانطور که از نام این شیرینی پیدا است، ظاهر تختی دارد. این دسر سنتی اهمیت بالایی در فرانسه دارد و در بسیاری از جشن ها آن را سرود می نمایند. فصل توت فرنگی است و ما قصد داریم طرز تهیه گلت توت فرنگی که خوشمزه ترین و محبوب ترین نوع گلت است را به شما آموزش دهیم. شما می توانید طبق همین روش، در فصول مختلف گلت هلو، تمشک یا آلبالو هم تهیه کنید و از عطر و طعم این شیرینی خوشمزه در همه فصل ها لذت ببرید.

مواد لازم
- آرد شیرینی پزی: 2 پیمانه
- توت فرنگی: 2 پیمانه
- کره: 120 گرم
- وانیل: 1 قاشق غذاخوری
- پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: یک سوم پیمانه
- نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 2 قاشق غذاخوری
- زست لیمو (پوست لیموی رنده شده): در صورت تمایل
طرز تهیه گلت توت فرنگی
- برای تهیه خمیر گلت، کره را به قطعات کوچک برش بزنید و به همراه آرد، پودر قند و وانیل در غذاساز بریزید و هم بزنید تا تبدیل به یک پودر نرم گردد.
- کم کم آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد تبدیل به یک خمیر نرم و اسفنجی گردد.
- خمیر را به مدت 30 دقیقه داخل سلفون در یخچال قرار دهید.
- برای تهیه فیلینگ داخل گلت، توت فرنگی ها را به مقدار دلخواه برش بزنید و روی آن شکر، نشاسته ذرت، وانیل و کمی پوست لیموی رنده شده اضافه کنید و هم بزنید.
- خمیر را روی میز کار آردپاشی شده، به شکل دایره پهن کنید. سپس خمیر را به سینی فر که از قبل چرب نموده اید و کاغذ روغنی گذاشته اید منتقل کنید.
- مایه توت فرنگی را طوری که حدود 5 سانتی متر از اطراف فاصله داشته باشد، وسط خمیر بریزید و بعد خمیر را روی توت فرنگی ها برگردانید.
- روی خمیر ترکیبی از زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید و کمی شکر روی آن بپاشید.
- گلت را در طبقه وسط فر قرار دهید و دما را روی 180 درجه تنظیم و به آن 40 دقیقه زمان پخت دهید.
انتشار: 2 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404
گردآورنده: dubairo.ir
شناسه مطلب: 2600
به "طرز تهیه گلت توت فرنگی؛ دسر سنتی محبوب فرانسوی ها" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گلت توت فرنگی؛ دسر سنتی محبوب فرانسوی ها"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید